Èxit rotund en la primera celebració del centenari del CTSG 1917

El passat dissabte 20 de Maig, a les instal·lacions del Club s’hi va celebrar el primer dia del centenari. Des de bon matí ja estava tot llest per les diferents activitats que es van duur a terme. En primer lloc es va celebrar la final de dobles del torneig del Centenari en un partit molt igualat entre la parella formada per Gonzalo López i Jordi Verdonces contra Albert Brufau i Christian Kirschnner. Els finalistes van poder jugar un set contra la parella Joan Aguilera i Jordi Aresse. Dos grans jugadors de reconeixement mundia que ens van obsequiar amb un gran tennis.

Tot seguit es van duur a terme les entregues de premis i el reconeixement del Club per part de la Federació Catalana de Tennis.

Tal i com podeu observar en la següent imatge la colla castellera de Gavà ens va obsequiar amb uns quants pilars que van posar la pell de gallina:

IMG_7611

Finalment es va procedir al gran dinar preparat per Ddamas Cattering i es va gaudir del video del Centenari el qual publicarem després del dia 17 de Juny quan tindrà lloc la segona part de la celebració del Centenari.

Cal destacar que la premsa esportiva en va fer ressó i vam sortir al diari Sport:

IMG_7662